Särtsakas hommikune võileib uputatud muna ja veisesingiga

Võileivad | January 14, 2016 | By

Särtsakas hommikune võileib uputatud muna ja veisesingiga (neljale)
Jäta hinnang
Prindi
Vaja läheb
  1. 4 viilu Eesti Leivatööstuse rukkisepikut „Kodukakk“
  2. 50 g Saaremaa Piimatööstuse võid soolakristallidega
  3. 8 viilu Nõo Lihatööstuse Liivimaa veisesinki
  4. 8 viilu Saaremaa Piimatööstuse Kadaka juustu
  5. 8 tl Maadlexi Adžikat
  6. 2 küpset avokaadot (Bambona)
  7. 1 muna
  8. soola ja pipart
Valmistamisõpetus
  1. Esmalt pošeeri muna. Selleks aja kastrulis soolaga maitsestatud vesi keema. Reguleeri vee keemist nii, et ta keeks vaikselt. Löö toores muna kas suuremasse lusikasse või väiksemasse kaussi. Tekita segades keeva vee sisse ringjate liigutustega keeris ja aseta vaikselt muna keerise sisse. Nii ei valgu munavalge enne kalgendumist vees laiali. Keeda 3-4 minutit ja tõsta siis muna vahukulbiga välja. Maitsesta muna soola ja pipraga. Määri sepikuviilule soolakristallidega võid, aseta sellele Kadaka juustu viile, sinna peale veisesingi viile ja kõige peale pošeeritud muna. Serveeri koos adžika ja avokaadoga.
Ideaalne võileib http://www.voileib.ee/

Tooted10