Toekad grillitud suupisteleivad peekoni, juustu ja pirniga

Toekad grillitud suupisteleivad peekoni, juustu ja pirniga (neljale)
Jäta hinnang
Prindi
Vaja läheb
  1. 8 viilu Eesti Leivatööstuse rukkisepikut „Kodukakk“
  2. 8 viilu Nõo Lihatööstuse Ameerika toorsuitsupeekonit
  3. 8 viilu Saaremaa Piimatööstuse Saare juustu, viiludena
  4. 50 g Saaremaa Piimatööstuse Saaremaa võid
  5. 2 hästi küpset pirni, õhukeste viiludena (Bambona)
  6. 2 tl Maadlexi sinepit
  7. 2 sl oliiviõli
  8. 2 tl mett
  9. salatirohelist (Bambona)
Valmistamisõpetus
  1. Määri paarisarvule sepikuviiludele ühele poole võid. Tõsta võiga pool allapoole ja määri sepikuviile sinepist, meest ja oliiviõlist segatud kastmega. Aseta igale sepikutükile juustuviilud ja igale teisele sepikuviilule toorsuitsupeekoni viil ja õhukesed pirniviilud. Tõsta peekoni ja pirniga sepikuviilule tagurpidi peale ainult juustuga viil nii, et võiga määritud sepikupinnad jäävad mõlemal sepikuviilul väljapoole. Kahe sepikuviilu vaheline kiht peab moodustuma juustust, peekonist, pirnist ja juustust. Grilli sepikuviile kuuma kontaktgrilli vahel, kuni need on krõbedad ja juust sulanud. Serveerides lõika sepikuviilud diagonaalselt pooleks ning paku juurde salatirohelist.
Ideaalne võileib http://www.voileib.ee/
Tooted3