Rukkisepiku võiku kalkunisingi, õuna, õunasiidrise majoneesi ja ökojuustuga

Rukkisepiku võiku kalkunisingi, õuna, õunasiidrise majoneesi ja ökojuustuga
Mõnusalt värske olemisega võiku, kus mahejuustule ja lahjale kalkunisingile lisavad krõmpsuvat olekut õunaviilud. Majonees on aga veidi lisasärtsu saanud õunasiidriäädikalt. Kahepoolne rikkaliku täidisega võileib on mõnus vahepala või ka kergem eine.
Jäta hinnang
Prindi
Vaja läheb
 1. 2-le
 2. 4 viilu Eesti Leivatööstuse Kodukaku rukkisepikut
 3. 4 viilu Saaremaa ÖKO juustu
 4. 4 viilu Nõo kalkunisinki, tükeldatuna
 5. 4 sl Maadlex Light majoneesi
 6. 1 sl õunasiidri äädikat
 7. 1 õun, õhukeste viiludena
 8. Värsket peterselli
 9. Soola ja pipart
 10. Õli praadimiseks
Valmistamisõpetus
 1. Sega majonees õunasiidri äädikaga. Kuumuta pannil veidi õli ning prae rukkisepiku viilud mõlemalt poolt krõbedaks. Määri sepikuviiludele õunasiidri äädikaga segatud majonees. Tõsta igale sepikule juustuviil. Haki kalkunisink ja laota kahele juustuga kaetud sepikuviilule. Tõsta singile õhukesed õunaviilud ja sinna peale puista veidi värsket hakitud peterselli. Tõsta singi ja õunaviiludega sepikule peale juustuga sepikuviil. Suru pooled tugevasti kokku ja soovi korral kinnita tikuga. Serveeri kohe.
Ideaalne võileib http://www.voileib.ee/

toidud_uued20163