Võileib oa-, singi-, juustu- ja sellerisalatiga

Retseptid, Võileivad | September 21, 2016 | By

Võileib oa-, singi-, juustu- ja sellerisalatiga
Salat ja võileib võivad ühes roas rõõmsalt kokku saada ja tulemuseks on toekas eine, millest piisab isegi kergemaks lõunasöögiks. Salatis saavad kokku krõmpsuv ja kerge seller, klassikaline suitsutatud rulaad, Saaremaa Ekstra 4 kuud valminud juust, punased oad ning kõik nimetatud komponendid seob ühtseks tervikuks majoneesi-küüslaugukaste.
Jäta hinnang
Prindi
Vaja läheb
  1. 2-le
  2. 2 viilu Eesti Leivatööstuse Rukkiräägu rukkileiba
  3. 30 g Saaremaa soolahelvestega võid
  4. 1 vars sellerit, tükeldatuna
  5. 4 viilu Nõo suitsutatud rulaadi, tükeldatuna
  6. 30 g Saaremaa Ekstra juustu
  7. 3 sl punaseid ube
  8. Hakitud värsket peterselli (Bambona)
  9. 4-5 sl Maadlexi majoneesi-küüslaugukastet
  10. Soola ja pipart
  11. Väike peotäis hakitud Kreeka pähkleid
Valmistamisõpetus
  1. Määri leivaviilud võiga. Sega omavahel tükeldatud seller, suitsutatud rulaad, juust , punased oad ja hakitud petersell. Kalla peale majoneesi-küüslaugukaste ja sega salat läbi. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Jaota salat kahe leivaviilu vahel ära. Puista peale veel hakitud Kreeka pähkleid ja viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga.
Ideaalne võileib http://www.voileib.ee/
toidud_uued2016