Peenleib singivõi ja vutimunadega


Peenleib singivõi ja vutimunadega (neljale)
2016-01-14 15:17:18

Vaja läheb
- 8 viilu Eesti Leivatööstuse peenleiba „Meie Eesti“
- 12 vutimuna, keedetuna
- Singivõi
- 200 g Saaremaa Piimatööstuse võid soolakristallidega
- 2-3 sl Maadlexi majoneesi-küüslaugukastet
- 100 g Nõo Lihatööstustuse suitsusinki (nt Hertsogi), hakituna
- hakitud tilli (Bambona)
- sidrunipipart
Valmistamisõpetus
- Vispelda toasoe või kohevaks, lisa majoneesi-küüslaugukaste, hakitud sink, hakitud till ja sidrunipipar. Sega kõik läbi. Aseta küpsetuspaberile ja vormi parajaks vorstikeseks. Aseta paariks tunniks külmkappi. Serveerides lõika singivõi vorstikesest parajad tükid, määri peenleivale ning aseta sellele keedetud ja poolitatud vutimunad.
Ideaalne võileib http://www.voileib.ee/
