Soojad suupisteleivad Kadaka juustu, suitsuvorsti ja kodujuustukattega

Soojad võileivad | January 14, 2016 | By

Soojad suupisteleivad Kadaka juustu, suitsuvorsti ja kodujuustukattega (neljale)
Jäta hinnang
Prindi
Vaja läheb
  1. 8 viilu Eesti Leivatööstuse rukkisepikut „Kodukakk“
  2. 200 g Saaremaa Piimatööstuse kadakajuustu, riivituna
  3. 200 g kodujuustu
  4. 4-5 sl Maadlexi majoneesi-küüslaugukastet või majoneesi
  5. 100 g Nõo Lihatööstuse Moskva täissuitsuvorsti, hakituna
  6. 1-2 tl sinepit
  7. 50 g Saaremaa Piimatööstuse võid
  8. värskelt jahvatatud musta pipart
  9. tomatit ja peterselli serveerimiseks (Bambona)
Valmistamisõpetus
  1. Sega omavahel riivitud juust, kodujuust, majoneesi-küüslaugukaste, sinep ja hakitud suitsuvorst kuni moodustub ühtlane segu. Määri rukkisepiku viile altpoolt võiga ja aseta võiga pool allapoole. Määri saadud kodujuustu-juustusegu sepikuviiludele. Küpseta 200 kraadi juures ca 15-20 minutit kuni juust on sulanud ja juustukate kergelt kuldne. Serveeri soojalt ja paku juurde tomatit ning puista üle värskelt hakitud peterselliga.
Ideaalne võileib http://www.voileib.ee/