Soojad suupisteleivad Kadaka juustu, suitsuvorsti ja kodujuustukattega


Soojad suupisteleivad Kadaka juustu, suitsuvorsti ja kodujuustukattega (neljale)
2016-01-14 11:58:19

Vaja läheb
- 8 viilu Eesti Leivatööstuse rukkisepikut „Kodukakk“
- 200 g Saaremaa Piimatööstuse kadakajuustu, riivituna
- 200 g kodujuustu
- 4-5 sl Maadlexi majoneesi-küüslaugukastet või majoneesi
- 100 g Nõo Lihatööstuse Moskva täissuitsuvorsti, hakituna
- 1-2 tl sinepit
- 50 g Saaremaa Piimatööstuse võid
- värskelt jahvatatud musta pipart
- tomatit ja peterselli serveerimiseks (Bambona)
Valmistamisõpetus
- Sega omavahel riivitud juust, kodujuust, majoneesi-küüslaugukaste, sinep ja hakitud suitsuvorst kuni moodustub ühtlane segu. Määri rukkisepiku viile altpoolt võiga ja aseta võiga pool allapoole. Määri saadud kodujuustu-juustusegu sepikuviiludele. Küpseta 200 kraadi juures ca 15-20 minutit kuni juust on sulanud ja juustukate kergelt kuldne. Serveeri soojalt ja paku juurde tomatit ning puista üle värskelt hakitud peterselliga.
Ideaalne võileib http://www.voileib.ee/
