Veidi peenutsev krõbe sai hanemaksapasteedi ja karamellise sibulaga
![](http://www.voileib.ee/wp-content/uploads/2016/01/Veidi-peenutsev-kr6be-sai-hanemaksapasteedi-ja-karamellise-sibulaga_754x397px-750x397.jpg)
![](http://voileib.retseptisahtel.ee/wp-content/uploads/2016/01/Veidi-peenutsev-kr6be-sai-hanemaksapasteedi-ja-karamellise-sibulaga_500x500px.jpg)
Veidi peenutsev krõbe sai hanemaksapasteedi ja karamellise sibulaga (neljale)
2016-01-14 12:02:36
![](http://voileib.retseptisahtel.ee/wp-content/uploads/2016/01/Veidi-peenutsev-kr6be-sai-hanemaksapasteedi-ja-karamellise-sibulaga_500x500px.jpg)
Vaja läheb
- 8 viilu Eesti Leivatööstuse rukkisepikut „Kodukakk“
- 200 g Nõo Lihatööstuse hanemaksapasteeti
- 2 punast sibulat (Bambona)
- 50 g Saaremaa Piimatööstuse võid päikesekuivatatud tomatitega
- soola
- 2 sl palsamiveiniäädikat
- näpuotsaga kardemoni
- granaatõunaseemneid serveerimiseks (Bambona)
- hakitud värsket peterselli (Bambona)
Valmistamisõpetus
- Määri sepikuviiludele mõlemale poole õhuke kiht päikesekuivatatud tomatitega võid. Küpseta need 200-kraadises ahjus krõbedaks. Lõika sibulast poolrattad. Sulata pannil keskmisel kuumusel või ja tõsta sibul pannile. Lisa veidi soola, palsamiveiniäädikat ja näpuotsatäis kardemoni. Hauta vaiksel tulel 15-20 minutit, kuni sibul on karamelline. Määri krõbedatele sepikuviiludele hanemaksapasteeti ja tõsta igale viilule väike kuhi karamelliseid sibulaid. Kaunista hakitud peterselli ja granaatõunaseemnetega.
Ideaalne võileib http://www.voileib.ee/
![Tooted4](http://voileib.retseptisahtel.ee/wp-content/uploads/2016/01/Tooted4.png)