Veidi peenutsev krõbe sai hanemaksapasteedi ja karamellise sibulaga

Võileivad | January 14, 2016 | By

Veidi peenutsev krõbe sai hanemaksapasteedi ja karamellise sibulaga (neljale)
Jäta hinnang
Prindi
Vaja läheb
  1. 8 viilu Eesti Leivatööstuse rukkisepikut „Kodukakk“
  2. 200 g Nõo Lihatööstuse hanemaksapasteeti
  3. 2 punast sibulat (Bambona)
  4. 50 g Saaremaa Piimatööstuse võid päikesekuivatatud tomatitega
  5. soola
  6. 2 sl palsamiveiniäädikat
  7. näpuotsaga kardemoni
  8. granaatõunaseemneid serveerimiseks (Bambona)
  9. hakitud värsket peterselli (Bambona)
Valmistamisõpetus
  1. Määri sepikuviiludele mõlemale poole õhuke kiht päikesekuivatatud tomatitega võid. Küpseta need 200-kraadises ahjus krõbedaks. Lõika sibulast poolrattad. Sulata pannil keskmisel kuumusel või ja tõsta sibul pannile. Lisa veidi soola, palsamiveiniäädikat ja näpuotsatäis kardemoni. Hauta vaiksel tulel 15-20 minutit, kuni sibul on karamelline. Määri krõbedatele sepikuviiludele hanemaksapasteeti ja tõsta igale viilule väike kuhi karamelliseid sibulaid. Kaunista hakitud peterselli ja granaatõunaseemnetega.
Ideaalne võileib http://www.voileib.ee/
Tooted4