Saleneja särtsakas singi-juustu võileib

Võileivad | January 14, 2016 | By

Saleneja särtsakas singi-juustu võileib (ühele)
Jäta hinnang
Prindi
Vaja läheb
  1. 1 viil Eesti Leivatööstuse rukkisepikut „Kodukakk“
  2. paar lehte jääsalatit
  3. 20 g Saaremaa Piimatööstuse võid päikesekuivatatud tomatitega, toasoojana
  4. 2 viilu Nõo Lihatööstuse suitsutatud kalkuni- või broilerifileesinki
  5. 2 viilu Saare juustu
  6. värsket kurki ja tomatit, viilutatuna (Bambona)
  7. 1 tl Maadlexi adžikat
  8. värskelt jahvatatud musta pipart
Valmistamisõpetus
  1. Rösti rukkisepik rösteris krõbedaks. Määri veidi jahtunud sepikule päikesekuivatatud tomatitega võid, sinna peale aseta paar lehte jääsalatit. Salatile säti singiviilud ja singile tõsta Saare juust. Särtsu lisamiseks tõsta juustule lusikatäis adžikat. Laota sepikule ohtralt kurgi- ja tomativiile ning jahvata peale musta pipart.
Ideaalne võileib http://www.voileib.ee/

Tooted8