Ahjus küpsetatud pitsaleivad

Soojad võileivad | January 14, 2016 | By

Ahjus küpsetatud pitsaleivad (neljale)
Jäta hinnang
Prindi
Vaja läheb
  1. 8 viilu Eesti Leivatööstuse rukkisepikut „Kodukakk“
  2. 8 sl Maadlexi tavalist või teravat ketšupit
  3. 50 g Saaremaa Piimatööstuse võid päikesekuivatatud tomatitega
  4. 150 g Nõo Lihatööstuse pitsakatet või 8 Nõo Lihatööstuse täislihaviinerit
  5. 200 g Saaremaa Piimatööstuse Kadaka juustu, riivituna
  6. 1-2 tl pitsamaitseainet
  7. Rooma salatit (Bambona)
  8. värsket peterselli (Bambona)
  9. 2-3 tomatit, viilutatuna (Bambona)
Valmistamisõpetus
  1. Määri rukkisepiku viiludele päikesekuivatatud tomatitega võid ja aseta need ahjuplaadile, võiga määritud pool allapoole. Määri igale sepikuviilule ketšupit, sellele puista Nõo pitsakate või aseta üks poolitatud täislihaviiner ja kata võileivad riivitud juustuga. Puista peale pitsamaitseainet ning küpseta 180-200 kraadi juures umbes 10-15 minutit, kuni juust on sulanud ja kuldne. Serveerides paku juurde Rooma salatit, tomatit ja värsket hakitud peterselli.
Ideaalne võileib http://www.voileib.ee/