Soe singi-juustu sai mesiste ahjuviinamarjadega

Soe singi-juustu sai mesiste ahjuviinamarjadega
Muidu üsna argise olemise sooja singi-juustu saia puhul saab staarirolli siin endale ahjus küpsetatud mesised viinamarjad. Magusad ja mahlased viinamarjad tekitavad üllatava maitsekombinatsiooni pakkudes soolasele maitsele tasakaaluks veidi mesist ja hapukat nüanssi.
Jäta hinnang
Prindi
Vaja läheb
  1. 2-le
  2. 2 viilu Meie Eesti sepikut tatrajahu ja kanepiseemnetega
  3. 20 g soolahelvestega võid
  4. 2 viilu Nõo rulaadi
  5. Paar peotäid Saaremaa riivitud juustu
  6. Paar väiksemat kobarat viinamarju
  7. Oliiviõli
  8. Vedelat mett
Valmistamisõpetus
  1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Aseta viinamarjad õlitatud ahjuvormi ning rösti ahjus ca 15 minutit. Võta ahjust välja ja nirista viinamarjadele veidi vedelat mett. Määri sepiku mõlemale poolele soolahelvestega või ning aseta sepikuviilud ahjuplaadile. Tõsta sepikule rulaadiviil, sinna peale säti riivitud juustu ning tõsta saiad 200 kraadini kuumutatud ahju umbes 10-ks minutiks, kuni juust on sulanud. Tõsta soojadele saiadele peale ahjuviinamarjad ja serveeri kohe.
Ideaalne võileib http://www.voileib.ee/